Workshop Sinterklaaskoekjes versieren: Vier het Sinterklaasfeest met unieke zelfgemaakte koekjes

 9,95

Workshop Sinterklaaskoekjes versieren

Vier het Sinterklaasfeest met jouw eigen prachtige Sinterklaaskoekjes!

In deze gezellige workshop leer je hoe je koekjes kunt versieren met kleurrijke icing en feestelijke sprinkles. Meld je snel aan en maak de Sinterklaastijd extra speciaal met jouw creatieve meesterwerken!

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Ben jij klaar om de Sinterklaastijd extra bijzonder te maken met je eigen versierde Sinterklaaskoekjes? Doe mee met onze gezellige Sinterklaaskoekjesworkshop! In deze speciale workshop voor de feestdagen kunnen kinderen hun eigen Sinterklaaskoekjes creëren, perfect om te delen met familie of lekker zelf van te genieten.

Wat kun je verwachten?

Welkom met een drankje en wat lekkers
Als je binnenkomt, verwelkomen we je met iets te drinken en wat lekkers om de sfeer erin te brengen. De gebakken koekjes en kleurrijke icing liggen al op je te wachten!

Stapsgewijze instructies
We beginnen met een demonstratie van de basistechnieken. Je leert hoe je een mooi randje om het koekje maakt en deze vervolgens opvult met meerdere kleuren icing. Ook liggen handige stappenplannen klaar waarmee je in je eigen tempo kunt werken.

Creatief aan de slag
Met icing, oogjes, sprinkels en meer ga je jouw koekjes versieren. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste ontwerpen. Het is jouw feestje, dus alle creatieve ideeën zijn welkom!

Neem je creaties mee naar huis
Na de workshop neem je jouw zes versierde koekjes mee naar huis in een bakje dat je hebt meegenomen of je koopt er een handig doosje van De Bakbox bij. De icing moet nog even uitharden, maar daarna kun je volop genieten van je eigen creaties.

Data en tijden:

  • Zaterdag 30 november om 13.00 uur

Voor wie?
Deze workshop is perfect voor kinderen vanaf 10 jaar. Jonger dan 10? Neem even contact met ons op voor overleg, dan kijken we even naar de samenstelling van de groep of je kan aansluiten. Heb je geen ervaring met koekjes versieren? Geen probleem! In 1 tot 1,5 uur leer je alles wat je moet weten om prachtige koekjes te maken.

Workshopleider
Sarina legt alles uit, ze is toegepast psycholoog en (gezinshuis)ouder en dol op koken en bakken. Ze heeft een passie voor het begeleiden van tieners in het ontdekken van hun talenten door  leuke activiteiten met ze te doen. Soms helpt Rosalie ook mee, een 16-jarige ervaren bakster die haar passie voor bakken graag met jou deelt.

Wil je graag dat er iemand bij blijft?
Vinden je ouders of verzorgers het fijner om in de buurt te zijn als jij de koekjes versiert, of wellicht willen ze graag meedoen en ook koekjes versieren? Dat kan natuurlijk! Zet dit gewoon even in de notities bij je aanmelding.

Meld je snel aan en beleef een middag vol plezier, creativiteit en vooral… heerlijke koekjes!

Plaatsen zijn beperkt, omdat we in groepjes van maximaal 6 personen werken om de juiste aandacht te kunnen geven, dus wees er snel bij!

Extra informatie

Data workshops

Woensdag 20 november 15.00 uur, Zaterdag 30 november 13.00 uur

Andere suggesties…